Economia

Conte assegura que no hi ha cap oferta "en ferm" per comprar Iberia

El president d'Iberia, Fernando Conte, ha assegurat avui que no ha rebut cap oferta "en ferm" de compra de l'aerolínia, i ha afegit que "si l'haguéssim rebut ho hauríem comunicat a la CNMV".

Conte, en la roda de premsa anterior a la celebració de la Junta d'Accionistes, ha deixat clar: "Som molt transparent en aquesta operació i tots els fets són comunicats a l'òrgan regulador".

El president també ha parlat de les noves instal·lacions de l'aeroport del Prat, i ha indicat que "ja hem comunicat a AENA quina és la nostra intenció al respecte, encara que el que més ens importa és que la capacitat de desenvolupament previst es compleixi". Conte assegura que li preocupa saber si l'aeroport tindrà la capacitat de desenvolupament necessari pel que fa "a l'orientació de les pistes".

Conte confia en resoldre "aviat" les negociacions que es mantenen amb els pilots, encara que assenyala que "no per arribar als acords ràpids arribarem a acords que no siguin positius per a les dues parts, negociarem el temps que sigui necessari".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.