Economia

Renta Corporación entra en el mercat nord-americà

La companyia continua amb el seu projecte d'internacionalització que va començar el 2002 a París, Berlín i Londres

El grup immobiliari Renta Corporación s'ha introduït al mercat nord-americà amb la compra de dos immobles a Manhattan que restaurarà i posarà a la venda, un projecte en el qual invertirà 50 milions d'euros, segons ha informat avui l'empresa a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).
La companyia continua amb el seu projecte d'internacionalització que va començar el 2002 a París, Berlín i Londres i que va suposar un 36% de les seves vendes el 2006.

Segons la nota, Renta Corporación ha adquirit un edifici de cinc plantes i amb una superfície de 2.500 metres quadrats al barri de Tribeca, prop de Wall Street, i un immoble de vuit plantes a prop del Rockefeller Center.

El grup operarà al mercat nord-americà amb el hòlding Renda Corporation, que serà també la marca del grup, a càrrec d'Eduardo Rabassa com a director per als Estats Units.

El grup ha anunciat la seva intenció de seguir creixent al mercat nord-americà i en l'europeu per aconseguir que les activitats exteriors representin el 50% de tot el negoci del grup.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.