Economia

Els treballadors de terra de British Airways a Barcelona i Madrid anuncien vaga

L'advocat dels treballadors diu que els afectats han de passar a formar part d'Iberia o se'ls ha d'extingir el contracte amb indemnització

Els treballadors de terra de British Airways faran vaga entre els dies 25 de juny i 31 de juliol per protestar per la decisió de la companyia de traslladar-los a Iberia sense concretar-ne les condicions, segons explica l'advocat dels empleats.

British Airways va oferir el 22 de maig a uns 90 treballadors del serveis de terra o handling de Madrid i Barcelona ser transferits a Iberia, ser reubicats en altres llocs dins de la British o ser acomiadats amb una indemnització. Els treballadors disposaven de 15 dies per respondre a l'oferta.

Els representants sindicals s'oposen als plantejaments de la companyia i per això han convocat la vaga. L'advocat dels treballadors considera que els afectats "o bé passen a formar part de la plantilla d'Iberia o bé se'ls extingeix els contractes amb la indemnització que a dreta llei els correspon".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.