Economia

Quasi un 70% dels comerciants de moda i complements està d'acord amb les dates de rebaixes actuals d'estiu i hivern

CATALUNYA

Un 69,11% de 950 comerciants de moda i complements enquestats per la Confederació de Comerç de Catalunya (CCC) a tot l'estat espanyol considera que els actuals períodes de rebaixes d'hivern i estiu estan bé. L'enquesta s'ha fet perquè, segons el secretari general de la CCC, Miguel Ángel Fraile, s'havien sentit veus sobre si el calendari de rebaixes era o no l'adequat i les dades "reafirmen que les dates estan bé i en tot cas, si es modifiquessin, seria per retardar les rebaixes".

Tot i que la majoria dels comerciants estan d'acord amb les dates actuals, en l'hipotètic cas que es poguessin modificar, les propostes serien iniciar les rebaixes d'hivern l'1 de febrer en endavant (32,73%) o entre el 8 i el 15 de gener (11,51%). En cap cas cap comerciant iniciaria les rebaixes abans del 7 de gener. En la data de finalització, el 28 de febrer, un 75,18% dels enquestats està d'acord.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.