Economia

La indústria elèctrica europea celebra la seva convenció anual Eurelectric a Barcelona

Economia

Els principals directius de la indústria elèctrica europea es trobaran avui i demà a Barcelona en el marc de la convenció anual de l'associació Eurelectric, que presideix Rafael Miranda, conseller delegat d'Endesa.

El president de la Generalitat, José Montilla, assistirà a la inauguració de la convenció, que comptarà amb la presència del comissari europeu d'Energia, Andris Piebalgs, amb qui mantindrà una reunió.

Està prevista l'assistència d'unes 500 persones, polítics, experts i empresaris del sector. Durant la convenció es tractarà la liberalització del sector energètic a Europa, l'eficiència energètica, la reducció d'emissions de diòxid de carboni, el desenvolupament de les energies renovables i la seguretat del subministrament, entre altres temes.

Entre els assistents professionals hi figuren els presidents o consellers delegats de grups com Suez, Enel, Vattenfall i E.ON. El plat fort està previst per dimarts a primera hora de la tarda, quan Miranda (Endesa), Bernotat (E.ON.) i Conti (Enel) coincidiran en un debat. El ministre d'Indústria, Miguel Sebastián, clausurarà la convenció.

La trobada també servirà per renovar la comissió executiva d'Eurelectric, que creixerà en quatre membres, fins a un total d'onze, i que té la proposta de Lars Josefsson (Vattenfall) com a pròxim president i de Fulvio Conti (Enel) com a vicepresident.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.