Economia

Guardó mundial per a un envàs d’ous d’Alzamora

Alzamora Group, especialitzat en la fabricació d’envasos de cartró, ha estat guardonada als WorldStar Packaging Awards 2023 per un innovador envàs per al sector avícola, Enovo, en la categoria d’aliments. El responsable de R+C, Carles Cargol, ha explicat que Enovo és un envàs totalment biodegradable, produït només amb cartró i una base de cel·lulosa. Té una tapa de formació automatitzable, que permet reduir el procés productiu gràcies a l’eliminació de l’etiqueta i del retractilat de plàstic. A més, té més possibilitats de personalització i diferenciació en el lineal. Per tot plegat, l’envàs disminueix l’impacte de la petjada de carboni. Aquest és el setè WorldStar que rep aquest grup amb seu a Sant Joan les Fonts en els últims tres anys.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Economia

El govern espanyol veta l’opa de l’hongaresa Magyar Vagon sobre Talgo

Barcelona
ECONOMIA

Mollerussa bonifica 58 propietaris de pisos cedits per a lloguer social

Mollerussa
Economia

El BBVA participa a la Barcelona KDD, la principal conferència internacional de científics de dades

Barcelona

Una vintena de restaurants participaran a l’Enfiga’t durant aquest setembre

FIGUERES
economia

La collita de sal del delta de l’Ebre es preveu “molt bona”

La Ràpita
ECONOMIA

Barcelona va superar l’ 1,9 milions de creueristes entre gener i juliol

Barcelona

Set petits productors d’ous ecològics creen la cooperativa La Dotzena

GIRONA

Creixen les iniciatives per fer escalar l’economia als Pallars

Barcelona
Daniel Altimiras
President del centre tecnològic Eurecat

“La pime té encara molt recorregut a fer en R+D+I”

Barcelona