Economia

La Cambra de Comerç de Tarragona edita un directori de recursos industrials pionera

TERRES DE L'EBRE

La Cambra de Comerç i Indústria de Tarragona ha editat una guia de recursos i informació per a les empreses de la seva àrea d'influència que és pionera a tot el país i també a l'estat espanyol, segons han explicat els seus responsables. La guia serà repartida entre un miler d'empreses industrials del Tarragonès i el Baix Penedès, les microempreses i les pimes.

Aquest tipus d'empreses representa un 90% dels associats a la Cambra i són els que més necessiten aquest tipus de servei ja que sovint no compten amb els suficient temps o recursos per accedir a la informació que aporta la guia. La publicació presenta tot tipus d'informació sobre recursos existents per als diferents tipus d'empreses, ajuts i subvencions, adreces útils tant físiques com d'internet, quins són els serveis que ofereix la Cambra i una breu anàlisi del sector industrial de la demarcació i del Camp de Tarragona.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.