Economia

TURISME

Més bungalous per a persones amb mobilitat reduïda

El càmping Illa Mateua de l’Escala reforça així l’aposta pel turisme accessible

És un dels quatre establiments de l’Associació de Càmpings de Girona amb el segell “Weelchair Friendly”

El càmping Illa Mateua de l’Escala reforça la seva aposta pel turisme accessible amb la instal·lació de dos nous bungalous per a persones amb mobilitat reduïda que se sumen al que ja disposava l’establiment. Illa Mateua és un dels quatre establiments adherits a l’Associació de Càmpings de Girona (ACG) que compta amb el segell Weelchair Friendly de turisme accessible fruit de l’aliança amb l’Associació MIFAS per impulsar iniciatives en l’àmbit de l’accessibilitat turística

Avui s’ha dut a terme la presentació dels nous bungalous amb la presència del subdelegat del Govern espanyol a Girona, Albert Bramon; el president de l’Associació de Càmpings de Girona, Miquel Gotanegra; el president de l’Associació MIFAS, Artur Altabàs; i els propietaris del càmping Martí Guillem i Eva Trias. També hi van assistir el president del PDeCAT, David Bonvehí, i el meteoròleg de TV3, Francesc Mauri.

L’establiment, que porta anys treballant per suprimir les barreres arquitectòniques a les seves instal·lacions, compleix amb els requisits d’accessibilitat en la seva totalitat. A més, ofereix serveis dissenyats per millorar l’estada de les persones amb mobilitat reduïda.

Els nous bungalous, que han estat construïts per l’empresa olotina Matioska seguint l’estil i d’acabats de l’establiment, disposen de rampes per accedir-hi amb cadira de rodes i els espais, així com el mobiliari i els accessoris, estan adaptats també. A més, s’han construït respectant els paràmetres de sostenibilitat amb material derivat de la fusta i totalment aïllats amb fibra de fusta natural. El càmping, que ha comptat amb l’assessorament de MIFAS, disposa també de dos lavabos adaptats i una grua per ajudar a les persones amb mobilitat reduïda, piscina amb servei de cadira hidràulica, rampes per accedir a les zones comunes, i activitats d’animació en clau inclusiva.

Els altres càmpings associats a l’ACG que disposen també del segell Weelchair Friendly de turisme accessible són l’Àmfora de Sant Pere Pescador, Salatà de Roses i Valldaro de Platja d’Aro. Dos establiments més estan en procés d’obtenir el distintiu i ja hi ha més càmpings interessats en una iniciativa que té per objectiu anar-se estenent als establiments associats. El segell va acompanyat d’una inspecció d’un usuari per determinar el grau d’accessibilitat més allà del codi d’accessibilitat que marca la Generalitat. Els requisits per obtenir aquest segell són validats per usuaris de MIFAS. Amb aquesta iniciativa l’ACG vol arribar directament al col·lectiu amb línies de promoció específiques de turisme accessible i inclusiu del Patronat de Turisme i de l’Agència Catalana de Turisme.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
economia

Mataró guanya una primera demanda al Corte Inglés que li reclama 24 milions

Mataró
unió europea

Anul·len una multa a Google per pràctiques abusives en publicitat

barcelona

El Consorci de les Gavarres augmenta un 14,36 % el pressupost 2025

monells

El Girocamping PRO presentarà noves eines per potenciar la sostenibilitat

SANT PERE PESCADOR
Economia

El BBVA no apujarà l’oferta de l’opa al Sabadell perquè ja és “molt atractiva” pels accionistes

barcelona
economia

Nous ajuts per impulsar el comerç de Mataró

mataró

L’ampliació de l’Outlet Gran Jonquera s’obrirà el mes d’octubre

LA JONQUERA
Tribuna

Inquebrantables: la lluita per la permanència en un món fugisser

PROFESSOR ECONOMIA I EMPRESA UNIVERSITAT DE GIRONA, EMPRENEDOR I EXPERT EN GESTIÓ DE CRISI I DESENVOLUPAMENT DE NEGOCI

Finances amb consciència

Barcelona