Economia

La CGT convoca als conductors de bus de TMB a una aturada de cinc hores dimecres vinent per reclamar dos dies de descans setmanal

ZONA METROPOLITANA

La CGT ha convocat per dimecres vinent, 21 de novembre, als conductors d'autobusos de Transports Metropolitans de Barcelona a fer una aturada de cinc hores i una manifestació pel centre de Barcelona en protesta per la manca de descansos que pateix aquest col·lectiu i demanar dos dies de descans setmanal.

L'aturada s'ha convocat entre les onze del matí i les quatre de la tarda. A la una del migdia, els treballadors estan cridats a una concentració a la Plaça Universitat de Barcelona, on després de celebrar una assemblea es dirigiran en manifestació fins a la Plaça Sant Jaume. El sindicat assegura que arrel del tall de servei de Rodalies, la vaga s'havia estat retardant per no agreujar la situació però que després de dos mesos fent arribar les seves peticions a la direcció de TMB i a l'Ajuntament de Barcelona sense rebre cap resposta el col·lectiu ha decidit manifestar-se.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.