Economia

Portal de l'Àngel es manté com el carrer amb el lloguer de local comercial més car de Barcelona i el quart a l'estat espanyol

CATALUNYA

El carrer Portal de l'Àngel es manté com el carrer amb el lloguer de local comercial més car de Barcelona i se situa en el quart lloc en el rànquing espanyol, segons l'informe anual 'Main Streets Across the World' elaborat per la consultora immobiliària internacional Cushman & Wakefield. El preu del metre quadrat per any en aquest carrer per un local és de 2.400 euros. Passeig de Gràcia es troba en cinquena posició, amb 2.100 euros. El carrer més car de l'estat espanyol és Preciados, a Madrid, amb 2.880 euros. Aquest carrer també és el 13è més car a tot el món. En el rànquing internacional, el carrer líder continua sent la Cinquena Avinguda de Nova York (EUA), amb 11.983 euros el metre quadrat. A Europa, el carrer amb els locals comercials més cars és Avinguda dels Camps Elisis de París, a França.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.