Economia

Gas Natural subministrarà a la francesa EDF 1.000 milions de metres cúbics anuals de gas

Gas Natural subministrarà mil milions de metres cúbics anuals de gas (1 bcm) a la companyia energètica francesa Gas d'EDF, segons un acord que han signat aquest dijous les dues empreses.

L'empresa Gas Natural informa en un comunicat que el director general de negocis majoristes d'aquesta companyia, Manuel Fernández, i el director de Gas d'EDF, Dominique Venet, han signat el contracte pel qual la companyia espanyola subministrarà a l'energètica francesa un total de quatre mil milions de metres cúbics de gas natural (4 bcm) durant els pròxims anys.

El contracte estableix l'inici dels lliuraments de gas natural a l'empresa francesa a partir del mes d'abril del 2009, i el destí serà principalment França.

Aquesta és la primera vegada que Gas Natural arriba a un acord d'aquestes característiques amb la primera companyia elèctrica de França, en el context de l'actual integració dels mercats energètics a Europa.

Segons Gas Natural, aquesta operació, amb què l'empresa catalana "reafirma la seva posició de lideratge en el subministrament de gas natural a la conca atlàntica", s'emmarca en la seva estratègia empresarial encaminada a aconseguir unes vendes de gas superiors a 7 bcm a la Unió Europea, d'acord amb el pla estratègic 2008-2012.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.