Economia

Yahoo respon amb duresa a l'amenaça de Microsoft

Internet

Microsoft ha declarat la guerra a Yahoo i Yahoo ha decidit plantar-li cara. El consell d'administració del cercador d'internet ha respost -en una carta pública dirigida al conseller delegat de Microsoft, Steve Ballmer- a les amenaces llançades per aquesta companyia durant el cap de setmana.
Dissabte Ballmer va dir a Yahoo que tenia tres setmanes per acceptar la seva oferta de 31 dòlars per acció. Si no ho feia, el gegant informàtic estava disposat a iniciar una operació hostil en tota regla.

En una carta oberta dirigida a Yahoo, el màxim dirigent de Microsoft advertia: "Si no es tanca un acord en aquestes properes setmanes, ens veurem obligats a portar el cas directament als vostres accionistes, cosa que suposaria l'obertura d'un concurs de poders per escollir una junta directiva alternativa". Ahir Yahoo considerava que aquest missatge era "contraproduent i incoherent amb l'objectiu d'aconseguir una transacció amistosa".

Preu massa baix
El portal ho va aprofitar per torna a rebutjar el contingut de l'oferta, ja que considera que infravalora la companyia. Així, la missiva, signada per Jerry Yang, fundador i conseller delegat de Yahoo, i Roy Bostock, president del consell, reitera que, tal com ja van indicar el passat 11 de febrer, el consell de Yahoo no ha canviat de posició respecte a la proposta del gegant informàtic. "Seguim considerant que no és el millor per als interessos de Yahoo i dels seus accionistes", asseguren.

Microsoft ha ofert 28.376 milions per Yahoo però aquest cap de setmana ha afirmat que si no s'arriba a un pacte, podria llançar una oferta no amistosa que abaixaria el valor de tota l'operació.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.