Economia

La CEOE demana la supressió de l'IAE

Fiscalitat

La CEOE vol que es redueixin els tipus impositius de l'impost sobre societats, que s'elimini totalment l'impost d'activitats econòmiques (IAE), que es recuperin els incentius a la R+D+I, que es millori la fiscalitat dels instruments de previsió social i que s'estableixin mesures fiscals que estimulin l'estalvi i la inversió productiva.
Així consta en el pla estratègic 2008-2011 que ha dissenyat la patronal per modernitzar l'economia espanyola i que serà sotmès a l'aprovació de l'assemblea general de la CEOE l'11 de desembre que ve.

La patronal que presideix Gerardo Díaz Ferrán advoca per implementar polítiques dirigides a reduir les càrregues socials que suporten les empreses, a més de polítiques fiscals que fomentin l'estalvi, la inversió i la creació d'ocupació.

També, i per millorar la competitivitat de les empreses, particularment les pimes, la patronal considera necessari una progressiva desregularització de l'economia.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.