Economia
Arrenca el Seafood Expo Global amb bones expectatives
La fira, que espera superar els 33.000 visitants de l’any passat, ha registrat cues als accessos des de primera hora
Productes llestos per cuinar i de petit format, els grans protagonistes
La 30a edició, la tercera que es fa a la capital catalana, del Seafood Expo Global, el major saló del món dedicat als productes del mar, ha obert portes aquest dimarts. Durant el matí hi ha hagut cues als accessos d’un saló que aquest any preveu superar els 33.000 visitants de l’any passat. Es tracta d’un aparador de les noves tendències del sector amb un clar protagonisme dels productes de cinquena gamma llestos per cuinar i consumir, saludables i de petit format. Es calcula que tindrà un impacte econòmic de més de 156 milions d’euros. Dels 2.244 expositors, 657 empreses mostraran els seus productes per primera vegada en almenys dues edicions, i moltes d’elles per primera vegada. Durant els pròxims tres dies, la ciutat de Barcelona es convertirà en un centre internacional de negoci dels productes del mar. Una de la quarantena d’empreses catalanes presents, Maresmar, porta safates de vieires llestes per descongelar i consumir o racions de llamàntol per a una o dues persones. La també catalana Freskibo, ofereix, segons l’ACN, hamburgueses de peix sense espines “per estalviar temps i tenir un rebost saludable”.