Economia

TMB i els conductors d'autobusos de Barcelona avancen posicions 'mil·límetre a mil·límetre'

Transport

La segona reunió de treball entre la direcció de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) i la comissió delegada del comitè d'empresa d'Autobusos ha acabat després de quatre hores sense acords, tot i que les dues parts han manifestat que les posicions s'acosten lentament.

El director general d'Autobusos de TMB, Ignasi Armengol, ha reconegut que 's'ha avançat' tot i que ha reconegut que el procés 'pot ser llarg'.

A més, ha explicat que hi segueix havent 'un punt de desacord important', com és la retribució o no dels minuts que els conductors estan obligats a descansar durant la jornada laboral.

En aquest punt, el delegat de CGT del Comitè d'Empresa, Vicente Oscar Mellado, ha manifestat que durant les quatre hores que ha durat la reunió 'només hem parlat d'aquest tema'.

Tot i que ha definit les reunions com 'un partit de tennis', considera que s'estan avançant posicions, encara que sigui 'mil·límetre a mil·límetre'.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.