Economia

societat

Primera Fira d’Ocupació adreçada a exalumnes de la UdG

El proper dijous 6 de juny de 2024 es celebrarà la Fira d’ocupació TreballemGI Trobada Alumni UdG. Aquesta fira és una col·laboració, inèdita fins avui, entre la Cambra de Comerç i la Universitat de Girona per a crear un punt de trobada entre les empreses de les comarques gironines i el talent que ha sortit de la UdG. Un total de 54 empreses i 4 institucions estaran representades a la fira i presentaran les seves ofertes laborals. L’esdeveniment serà híbrid: tan presencial com virtual.

La fira presencial es durà a terme a l’Aula Magna Modest Prats UdG, amb l’objectiu que sigui un espai enriquidor i de trobada entre empreses i candidats. Els participants podran assistir a la taula rodona “Històries inspiradores d’Alumni UdG. El valor de les soft skills en l’èxit professional”, on exestudiants de la universitat i representants d’empreses gironines parlaran de casos d’èxit en l’àmbit de l’ocupabilitat. També s’hi realitzarà una conferència centrada en el model educatiu de la Universitat de Girona, que anirà a càrrec de Josep M. Serra, vicerector de Docència i Planificació Acadèmica. La fira acabarà amb un espai de networking entre els alumni de la UdG en recerca de feina i els representants de les empreses assistents a la fira. Tots els participants estan convidats a un refrigeri, servit per El Ginjoler.

La inauguració comptarà amb les intervencions de Jaume Fàbrega, president de la Cambra de Comerç de Girona; Joaquim Salvi, rector de la UdG; Maria Assumpció Vila, presidenta del Consell Social de la UdG.

La fira virtual es realitzarà a través de la web https://udg.treballemgi.cat/ . Allà, cada empresa participant comptarà amb un espai virtual on podrà penjar les seves ofertes i necessitats laborals. La participació a la fira és gratuïta i tothom que estigui interessat i el seu perfil compti amb estudis superiors podrà inscriure’s a la plataforma com a candidat/a. Els menors de 30 anys s’haurien d’inscriure a Garantia Juvenil prèviament per gaudir dels beneficis a la contractació https://garantiajuvenil.sepe.es/



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Economia

El preu dels pisos nous puja un 9,5%, l’augment més elevat des del 2016

barcelona

Rubau construirà una autopista a Mèxic per valor de 200 milions d’euros

GIRONA

Els comerciants temen la marxa de grans cadenes a l’Outlet de la Jonquera

FIGUERES

El grup empresarial de bombes d’aigua ESPA compra BAICO

banyoles

Unió de Pagesos preveu una collita d’arròs “normal” amb 140 milions de quilos

Deltebre
pacífic sud

Nova Zelanda elevarà fins als 56 euros per persona la taxa turística

barcelona
economia

Catalunya té 8.707 aturats més pel final de temporada estival

barcelona

L’atur puja un 3,2% a la demarcació el mes d’agost

GIRONA

Unió de Pagesos denuncia “l’opacitat” a la Llotja de Reus per fixar els preus de la fruita seca

Reus