Economia

ECONOMIA

El Barcelona Deep Tech Summit preveu doblar el nombre d’assistents

Aposta per la projecció internacional i busca connectar potencials inversors amb solucions innovadores d’impacte global

El Barcelona Deep Tech Summit preveu doblar en l’edició d’aquest any el número d’assistents amb una aposta per la projecció internacional. L’esdeveniment se celebrarà del 5 al 7 de novembre al recinte de Gran Via de Fira de Barcelona en el marc de l’Smart City Expo World Congress (SCEWC). Aquest congrés punter d’start-ups de tecnologia avançada, que busca connectar potencials inversions amb solucions innovadores d’impacte global, preveu superar la xifra de 2.000 persones expertes i potencials empreses inversores.

El propòsit de la trobada serà donar resposta i solucions als grans reptes plantejats en l’àmbit de la sostenibilitat i la transició energètica, la indústria 4.0 i la mobilitat, la salut digital i l’espai. En aquesta edició, el BDTS suma cinc socis estratègics: Aldea Ventures, IESE Business School, Barcelona Supercomputing Center (BSC), Mobile World Capital Barcelona i Tech Barcelona. L’organització considera que són organitzacions clau per a donar resposta a l’ecosistema emprenedor de Catalunya, que actualment compta amb 320 start-ups deep tech, que representen el 16% de les emprenedories catalanes, segons el darrer informe d’ACCIÓ. Barcelona Activa i cinc universitats catalanes (UB, UAB, UPF, UPF i UOC), promouen l’esdeveniment, que també compta amb el suport de la Generalitat de Catalunya i el Ministeri d’Indústria i Turisme.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia