Economia

GIRONA

Joieria Quera obre la seva quarta botiga física a Sant Sebastià

Joieria Quera, amb seu a Girona ciutat, ha obert la seva quarta botiga física a Sant Sebastià. L’establiment, de 750 metres quadrats, és el més gran del País Basc dedicat a aquest sector. Està situat al centre de la ciutat, entre els carrers Getaria i Arrasate, i compta amb algunes de les marques més importants de rellotgeria suïssa i les firmes més prestigioses de joiera. L’empresa assenyala que es creen 20 llocs de treball nous entre els departaments comercial, d’administració i de taller de rellotgeria. Amb aquests, joieria Quera ja compta amb 120 treballadors en plantilla.

Aquesta és la segona obertura de Joieria Quera en pocs dies, ja que la setmana passada va inaugurar una botiga a Màlaga. A més de les quatre botigues físiques –les altres són les de Girona i Alacant– també compta amb una botiga en línia a www.quera.cat. L’empresa anuncia que en breu també traslladarà la seva botiga d’Alacant a un nou espai quatre vegades més gran de la mateixa localitat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia