Economia

economia

El Prat bat un nou rècord al juliol: més de 5 milions de passatgers

Quatre milions de persones van viatjar en vols internacionals, un 11% més que durant el mateix mes del 2023

L’aeroport del Prat de Barcelona ha tancat el mes de juliol amb un nou rècord: ha transportat un 9% més de passatgers respecte el mateix període del 2021, 5,38 milions de persones. Des de l’inici de l’any, ha registrat 31,47 milions de passatgers, un 12,2% més que entre gener i juliol de 2023, informa l’ACN.

De la xifra total de viatgers registrada al juliol, 5,37 milions van correspondre a passatgers comercials, un 9% més. D’aquests, quatre milions van viatjar en vols internacionals, un 11% més que durant el mateix mes del 2023. Pel que fa a la resta de viatgers, 1,36 milions provenien de vols estatals, el que representa un 3,6% més que al juliol de l’any passat. El Prat ha recuperat aquest estiu l’oferta completa d’abans de la pandèmia. S’han inaugurat rutes com les d’United Airlines a San Francisco, de Level a Miami, d’Air Premia a Seül, de Ryanair a Tànger o d’Air Arabia a Rabat. L’aeroport de Girona ha registrat al juliol 286.686 passatgers, millorant un 0,7% les dades de l’any passat, mentre que Reus s’anota una alça de gairebé el 14% i frega els 200.000 passatgers.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.