Economia

CCOO denuncia que Frigo va presentar un ERO per especular amb els terrenys

El sindicat Comissions Obreres ha denunciat que el tancament de la planta de Frigo del Poblenou de Barcelona respon a interessos especulatius del terreny que ocupa. Així ho ha declarat el seu secretari general, Joan Coscubiela, en una entrevista a Catalunya Informació. "És un cas evident d'intent d'especular amb uns terrenys que es troben en una zona neuràlgica de Barcelona", ha denunciat.

Aquest divendres, Unilever Espanya, propietària de la fàbrica de gelats Frigo del Poblenou de Barcelona, va anunciar que ha presentat un expedient de regulació d'ocupació (ERO) que afecta la totalitat de la plantilla de la fàbrica, 268 treballadors, dins d'un procés de reestructuració que podria portar al tancament de la planta.

El representant sindical també ha alertat que el principal problema que ara pateixen les empreses és que no tenen diners per fer front al dia a dia, i que el retard de les administracions encara complica més les coses. Per això, ha proposat que "el Parlament de Catalunya i el Parlament espanyol publiquin les dades en relació amb el període que triguen totes les administracions a pagar a les empreses que treballen per a ells" i que es comprometin a pagar més ràpidament els serveis que contracten a les empreses. Segons Coscubiela, seria una manera de compensar la falta de liquiditat de les empreses ara que els bancs han tancat l'aixeta dels crèdits.

 

 



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.