Economia

El nombre de concursos de creditors es dispara un 263% en el 3r trimestre

Economia

El nombre d'empreses i persones que es van declarar insolvents el tercer trimestre de l'any s'ha disparat fins al 263,8% en la taxa interanual, fins als 764, a causa del creixement dels concursos de creditors en les empreses del sector de la construcció, que han sumat el 46,3% de les insolvències empresarials.

Així, segons l'estadística de procediment concursal publicada aquest dimarts per l'Institut Nacional d'Estadística (INE), el nombre de deutors concursats ha ascendit a 764 entre juliol i setembre, dels quals 97 van ser persones sense activitat empresarial, el 385% més que fa un any, i 667 empreses i autònoms, amb un increment del 251,1%.

Dins del sector empresarial, el 25% de les societats involucrades en un concurs de creditors (antiga suspensió de pagaments) van tenir com a activitat principal la construcció, mentre que la indústria i l'energia representen el 22% i les activitats immobiliàries suposen el 21,3% del total.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.