Economia

Frit Ravich preveu duplicar les vendes i arribar als 600 milions d’euros el 2030

L’empresa gironina especialitzada en l’elaboració de patates fregides, snacks i fruits secs Frit Ravich, preveu arribar fins als 600 milions d’euros en vendes l’any 2030, el doble de les registrades el 2023 (302 milions). Així consta en el seu Pla Estratègic 2030, que aposta per l’expansió i la innovació per tal d’arribar a aquest objectiu en aquests set anys. Segons ha informat l’empresa amb seu a Maçanet de la Selva a través d’un comunicat, aquest creixement s’abordarà “desenvolupant les marques pròpies a tots els canals en què s’opera i apostant per ser un distribuïdor global en el sector dels snacks” a nivell estatal.

Més espai i personal

Per assolir aquest objectiu, Frit Ravich té previst fer una “important inversió en l’ampliació de la capacitat de les seves instal·lacions” i augmentar la plantilla en més de 100 nous professionals l’any que ve. La majoria de nous llocs seran a la seu central de Maçanet, “incloent-hi posicions clau per liderar projectes en tecnologia, digitalització i robotització”. Actualment Frit Ravich està format per un equip de 1.200 professionals, 700 a la seu central i la resta distribuïts entre les 38 delegacions comercials de tot l’Estat i la filial a França

“Al llarg dels 60 anys de l’empresa la visió de la família Viader sempre ha estat invertir per continuar creixent i oferir productes de la major qualitat als consumidors, garantint un servei excepcional als nostres clients i creant oportunitats perquè els nostres col·laboradors prosperin”, ha volgut destacar la CEO de Frit Ravich, Judith Viader. Per la seva banda, la directora de Persones i Cultura de l’empresa, Maria Saló, ha ressaltat: “Frit Ravich és una empresa d’ADN inconformista que innova i inverteix contínuament en noves tecnologies i metodologies de treball col·laboratiu. Això permet als nostres professionals participar en projectes desafiadors, estar a l’avantguarda i treballar amb els models de gestió i les eines més disruptives.”



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia