Economia

Els afiliats estrangers a la Seguretat Social a Catalunya s'estabilitzen en 464.983

Economia

El nombre d'estrangers afiliats a la Seguretat Social a Catalunya se situa en 464.983 a l'octubre, un 0,77% més respecte del mateix mes del 2007.

A Catalunya és on ha crescut més l'afiliació d'estrangers. En concret, representa quasi un 23% del nombre d'afiliats a l'Estat espanyol, on l'afiliació mitjana d'estrangers a la Seguretat Social ha baixat al mes d'octubre en 29.110 persones, un 1,4% menys que al mes de setembre. Així, el total d'immigrants inscrits a l'Estat se situa en els 2.059.547, segons dades del ministeri de Treball i Immigració.

Del total d'afiliats estrangers a Catalunya, la majoria procedeixen de països que no pertanyen a la UE, dels quals 281.807 són homes, i 183.176 són dones.

Per sectors, el règim general és el que registra un major nombre d'estrangers, i el segueixen amb diferències importants els autònoms, els treballadors del sector agrari, els treballadors de la llar i, finalment, els del mar.

 



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.