Economia

Les borses es tornen a desplomar tot i la retallada dels tipus d'interès

Els principals indicadors europeus i el Dow Jones queien menys d'una hora després de l'obertura de Wall Street en una jornada extremadament volàtil, després de l'anunci dels principals bancs centrals de retallar els tipus d'interès a mig punt.

Després d'obrir la sessió amb una caiguda del 0,59%, el Dow Jones ha caigut en picat fins a baixar un 2,4%, després de la qual cosa ha mostrat signes de recuperació amb un creixement pròxim al 2%. Tot i això, menys d'una hora després de l'obertura, el principal indicador nord-americà ha reprès les caigudes, fins a registrar a les 16.29, hora catalana, un descens del -0,5%.

Per la seva banda, l'Íbex-35 seguia l'evolució del Dow Jones, amb un descens de fins al 5,25%.

La resta dels indicadors europeus mostraven una tendència semblant, amb caigudes generalitzades, sent l'alemany Dax el que més perdia a les 16.48 hores, amb una caiguda del 4,63%, seguit del francès CAC (-3,79%) i de l'anglès FTSE-100 (-3,46%)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.