Economia

Corbacho diu que el govern espanyol farà "totes les gestions" per garantir la continuïtat de les fàbriques de cotxes

Economia

El ministre de Treball i Immigració, Celestino Corbacho, ha assegurat que el govern central farà "totes les gestions que siguin necessàries" per garantir la continuïtat de les fàbriques d'automòbils instal·lades a l'Estat.

"Farem totes les gestions que siguin necessàries perquè la situació no ens porti a la pèrdua de centres de producció com ara Nissan, Seat i altres fàbriques localitzades a l'Estat, sinó a superar i administrar la conjuntura", ha indicat Corbacho, en declaracions a Punto Radio.

Després de ser preguntat sobre el missatge que donaria a un treballador de Nissan o a qualsevol persona que es quedi sense feina, ha destacat que els sistemes de protecció són una garantia perquè els treballadors no es quedin sense res.

Alhora, ha afegit que el govern espanyol està treballant en com passar d'una economia amb un creixement molt baix a una economia amb un creixement més alt per tornar a crear ocupació. "L'economia espanyola, fins que comenci a créixer per sobre del 2%, és difícil que creï ocupació", ha admès.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.