Economia

Nova davallada a les borses de tot el món

Borsa

La borses d'arreu del món tornen a baixar. Després d'un inici de setmana esperançador, les borses tornen a experimentar davallades considerables. Al parquet espanyol, l'Íbex 35 ha tancat amb una baixada del 4,11% i se situa en 9.300 punts.

Totes les borses europees han tancat amb pèrdues. A Frankfurt ha baixat un 4,91% i París ho ha fet en un 5,92%. La de Londres ha experimentat una caiguda del 5,35% i se situava en 3.861,4 punts. Milà també ha tancat amb una baixada del 6,78%.

Després que les principals borses del món registressin fortes caigudes, Wall Street, que va passar bona part de la jornada amb pèrdues al voltant de l’1 per cent, va capgirar la tendència a última hora i va tancar amb una forta pujada del 4,6%. Un canvi que els analistes atribueixen als efectes positius que l’abaratiment del petroli pot tenir sobre l’evolució de l’economia.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.