Economia

275 treballadors de Lladró afectats per un nou ERO

Crisi econòmica

La direcció de la firma valenciana Lladró ha comunicat aquest dijous als membres del comitè d'empresa i les seccions sindicals la "necessitat d'obrir un període de consultes i negociació" per a l'aplicació d'un Expedient de Regulació d'Ocupació (ERO) que afectarà uns 275 treballadors de les àrees de producció de les empreses Porcelanas Lladró i Arte y Porcelanas, segons han anunciat fonts de l'empresa.

Des de l'empresa s'ha assenyalat que els darrers cinc anys s'han dut a terme "nombroses mesures per impulsar les vendes en els diferents mercats en els que opera la companyia" però que "lamentablement, amb la actual conjuntura internacional les mesures aplicades i els esforços realitzats fins el moment trigaran a fructificar".

Por això, l'empresa creu que cal "ajustar la plantilla a les necessitats reals", fet que suposarà "una reducció del 19% de la plantilla".

 

 



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.