Economia

Salgado creu que Díaz Ferrán està legitimat per dirigir la CEOE

La vicepresidenta econòmica dubta que sigui la persona més "representativa" dels empresaris

La vicepresidenta segona i ministra d'Economia i Hisenda, Elena Salgado, creu que Gerardo Díaz Ferrán segueix tenint legitimitat per dirigir la patronal CEOE malgrat que el govern espanyol hagi hagut de dissoldre la seva empresa Seguros Mercurio per insolvent, però ha admès que no sap si és "representatiu" dels empresaris espanyols.

"Sí, per descomptat", ha dit Salgado després de ser preguntada per si considera que Díaz Ferrán manté la seva legitimitat per estar al capdavant de la CEOE després de la liquidació de Seguros Mercurio. "El senyor Díaz Ferrán ha estat elegit pels empresaris, i mentre sigui el representant dels empresaris nosaltres el reconeixem com a tal", ha afegit en declaracions a la premsa abans de presidir la reunió de ministres d'Economia de la UE.

Quan li han preguntat si considera que el president de la patronal és representatiu dels empresaris tenint en compte que es tracta de la seva segona empresa que fa fallida després de la caiguda d'Air Comet, la vicepresidenta s'ha limitat a assenyalar: "Representatiu no ho sé, és la persona que han elegit els empresaris".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.