Economia

Salgado diu que si Caja Madrid té liquiditat per al Reial Madrid també la pot tenir per a les pimes i les famílies

La ministra d'Economia, Elena Salgado, ha subratllat que l'operació entre l'entitat financera i el club blanc no l'escandalitza, "perquè no té res d'il·legal"

La vicepresidenta segona del govern espanyol i ministra d'Economia i Hisenda, Elena Salgado, ha afirmat que "sorprèn però no escandalitza" que Caja Madrid hagi concedit un crèdit al Reial Madrid, si bé ho ha aprofitat per demanar a bancs i caixes que, si tenen liquiditat, també facin arribar el crèdit a petites i mitjanes empreses i a les famílies.

Salgado, en declaracions a TVE, ha subratllat que l'operació entre Caja Madrid i el Reial Madrid no l'escandalitza, perquè no té res d'il·legal. "El Reial Madrid és una empresa privada i pren les seves decisions com li sembla i els bancs també prenen les seves decisions", ha assenyalat la vicepresidenta.

No obstant això, ha insistit que, si bancs i caixes tenen liquiditat, també haurien de facilitar el finançament a les pimes i a les famílies. "Els demanaria simplement que facin un esforç també per a ells", ha apuntat.

Preguntada pel cost del fitxatge de Cristiano Ronaldo, Salgado, després de declarar-se no aficionada al futbol, ha assenyalat que es tracta d'una decisió presa en l'àmbit privat, tot i que "s'escapa una mica de les dimensions que jo hauria pogut considerar", ha reconegut.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.