Economia

Extreballadors de Nissan tornen a protestar davant la fàbrica de la Zona Franca

Avui és el tercer dia consecutiu que una cinquantena de treballadors afectats per l'ERO es manifesten perquè consideren que el criteri d'acomiadaments ha estat discriminatori

Una cinquantena d'extreballadors de Nissan han tornat a protestar per l'ERO davant de la factoria de l'automobilística de la Zona Franca, i han tallat durant uns deu minuts el carrer número 4 i una rotonda propera, segons els Mossos d'Esquadra.

Els concentrats han començat a arribar cap a les 5 hores i més tard han tallat el carrer, on han mostrat una pancarta crítica amb el tripartit de la Generalitat i els acomiadaments, sobre els quals demanen saber els criteris que ha seguit la direcció.

Els Mossos hi han acudit amb diverses furgonetes per assegurar l'entrada dels treballadors. Els concentrats han mostrat "una actitud pacífica", segons la policia catalana.

Alguns dels extreballadors de la factoria que coordinen les seves accions a través de la xarxa social d'internet Facebook, inclosos a l'ERO que afecta 698 persones, han explicat que busquen un local i que estudien crear una coordinadora d'afectats. També han afegit que a partir d'ara les seves accions reivindicatives seran "més puntuals i per sorpresa", després del tercer dia consecutiu que surten al carrer per protestar per l'ERO.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.