Economia

Ple als tastets del celler Empordàlia de Vilajuïga

Més de 300 persones han assistit aquest estiu a l'activitat Tasta Empordà, que ha ofert degustacions i maridatges al celler Empordàlia de Vilajuïga tots els caps de setmana. L'objectiu d'aquesta activitat és donar a conèixer els productes dels artesans que formen part de L'Empordà a taula, a càrrec dels mateixos productors, a través del nou espai gastronòmic que ha obert el celler. Segons ha informat la cooperativa Empordàlia, l'acceptació del públic ha superat les expectatives i, fins i tot, algunes reserves han quedat en llista d'espera per a una pròxima edició.

A través dels diversos tastos, els participants han pogut descobrir maridatges entre productes empordanesos, com el de l'anxova de l'Escala i el vi Sinols Criança 2007, o el de l'arròs a banda amb calamar i el Sinols Blanc 2009, entre d'altres.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
economia

Xifres de rècord als hotels catalans tot i el lleu descens de turistes

barcelona
QUERALBS

Aprovat inicialment l’acord per la concessió de la Vall de Núria

QUERALBS
Laboral

Els treballadors de la planta de compostatge Secomsa, de Botarell, ajornen la vaga

Botarell
àFRICA

Descobreixen a Botswana el segon diamant més gran de la història

Barcelona
Estats Units

Les actes de la Fed suggereixen que al setembre podria rebaixar els tipus d’interès

Economia

CCOO manté la vaga al Port Olímpic coincidint amb la Copa

Barcelona
Comerç

La Xina investigarà els subsidis a les importacions de lactis europeus

Barcelona
ECONOMIA

La Paeria convocarà una cimera per impulsar la capitalitat hortofructícola de Lleida

Lleida
Economia

Bones perspectives de collita de la figa d’Alguaire gràcies a les altes temperatures

Alguaire