Economia

Arrenca la temporada d'estiu de l'Aeroport del Prat amb noves rutes a Vancouver i Islamabad

L'Aeroport del Prat inicia la temporada d'estiu, que va del 29 de març al 24 d'octubre, amb noves rutes internacionals. Enllaços amb Islamabad (Pakistan) o Vancouver (Canadà) s'afegeixen a les 150 rutes que connectaran Barcelona amb destinacions internacionals. Pakistan International Airlines i Jet4You, entre d'altres, operaran per primera vegada a l'aeròdrom català, i Air Transat inicia una nova ruta a Vancouver.

Durant el període estival, quan està prevista la inauguració de la nova T1, destaca la connexió entre Barcelona i Amèrica del Nord d'Air Transat a partir del 5 de juny. El vol tindrà una freqüència setmanal i enllaçarà Barcelona amb Vancouver, a través de l'aeroport de Barajas.

Entre les novetats hi haurà també noves rutes com la que operarà la companyia SAS, que enllaçarà diàriament Barcelona amb Copenhague (Dinamarca), un nou enllaç entre Barcelona i París/Orly d'Air France-KLM i la nova destinació que operarà Croatia Airlines des del mes de juny, enllaçant Barcelona amb la ciutat de Zagreb tres vegades per setmana.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.