Economia

El president de la CECA planteja avançar les eleccions generals si no s'arriba a un acord per sortir de la crisi

El president de la Confederació Espanyola de Caixes d'Estalvis (CECA), Juan Ramón Quintás, considera que la situació que viu Espanya actualment "excedeix en gravetat les viscudes" i que "davant de situacions extraordinàries només hi ha remeis extraordinaris"

El president de la Confederació Espanyola de Caixes d'Estalvis (CECA), Juan Ramón Quintás, ha indicat aquest dijous que si les forces polítiques i els agents socials no arriben a un acord per sortir de la crisi "seria convenient que hi hagués unes eleccions generals" per conferir a un altre govern la capacitat d'actuació que necessita Espanya.

De fet, Quintás ha destacat, en una entrevista a la Cadena Ser, que la situació que viu Espanya actualment "excedeix en gravetat les viscudes" i que "davant de situacions extraordinàries només hi ha remeis extraordinaris".

"Això ja es va fer en un altre context i amb un component més aviat polític amb els Pactes de la Moncloa", ha subratllat Quintás, el qual ha destacat que "perquè no hi hagi generacions perdudes cal que es posin d'acord les forces polítiques i els agents".

"O fan això o no estan a l'altura de les circumstàncies, i seria convenient unes eleccions generals que conferissin a un govern la capacitat d'actuació que necessita aquest país per liderar-lo en la sortida d'aquesta situació", ha subratllat Quintás.

D'altra banda, el president de la CECA ha destacat que les entitats també han de fer un esforç per contribuir a la reactivació de l'economia i del crèdit.

Tot i això, Quintás també ha assenyalat que quan una situació és tan greu com la de l'economia espanyola, "és molt difícil criticar una mesura pal·liativa" i les crítiques han d'anar cap a un altre tipus de mesures.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.