Economia

El socialista Manuel Mas critica "el 'mando' orgànic" del PSC per no difondre un acte seu sobre el dret a decidir

El diputat al Congrés dels Diputats va participar en un debat amb Iñaki Anasagasti organitzat per la plataforma Calella Decideix

El diputat del PSC al Congrés dels Diputats i exalcalde de Mataró, Manuel Mas, ha manifestat que "el mando orgànic'' del PSC "va arrufar el nas" quant li va comunicar "la seva decisió ja presa" de participar en un acte el passat dia 21 sobre el dret a decidir a Calella de Mar, junt amb el senador del PNB Iñaki Anasagasti. En la nota al seu blog, El dret a decidir. Calella, Mas ha destacat, irònicament, que "no ha sabut veure" al web del PSC "cap notícia d'una activitat d'un dels seus diputats. Calia amagar-ho?", es pregunta. "Bé, a aquestes alçades ells ja saben el que s'empesquen, i així els va", ha indicat.

En el seu text, Mas ha apuntat que ha demanat al PSC "penjar la seva primera intervenció que la portava preparada, me la vaig "currar" una miqueta", ha explicat. "Veurem si surt o no", ha afegit. En qualsevol cas, Mas ha ressaltat que ell considera que s'hi havia d'anar i que "va ser un debat d'una correcció democràtica com cal".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.