Economia

Deltebre

Excel·lència gastronòmica, alimentària i turística

La fira Ebre Gourmet va tancar dilluns amb un reconeixement a les experiències més destacades en el camp de l'agroindústria, la restauració i el turisme. Els premiats d'enguany, que apareixen a la fotografia amb l'alcalde de Deltebre, Gervasi Aspa, són Francesc López, xef del restaurant El Torreó de l'Indià de l'hotel Villa Retiro de Xerta, el primer de l'Ebre a obtenir una estrella Michelin; Ana Giménez, de Granja Luisiana, Ànec del Delta de l'Ebre, per la seva aposta empresarial innovadora, i Agustí Bertomeu i Xavier Cabrera per les degustacions a les muscleres del delta de l'Ebre.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.