Economia

Gandia rep el Premi Nacional de Comerç Urbà 2010

El Ministeri de Comerç reconeix les actuacions en matèria d'impuls de l'economia local

L'Alcalde, José Manuel Orengo, ha anunciat aquesta setmana que el Ministeri d'Indústria, Turisme i Comerç ha reconegut el treball de Gandia en política comercial amb el Premi Nacional de Comerç Urbà 2010. Es tracta, segons la resolució ministerial, d'un guardó al que han optat diverses ciutats espanyoles i que reconeix l'esforç dels ajuntaments per tal de fomentar i afavorir l'activitat comercial urbana en els seus municipis.

Orengo ha dit que aquest premi, a més de merèixer les felicitacions, exigeix “que l'aprofitem i li donem rendiment”. En aquest sentit, el primer edil de Gandia ha anunciat que va a encetar-se una campanya de promoció comercial “per tal d'animar a tot el món a que vinga a comprar a Gandia, perquè quan entre a les nostres botigues estarà comprant em la millor ciutat comercial d'Espanya”.

El premi no només reconeix l'esforç en matèria urbanística, també ha tingut en compte la promoció de Gandia pel seu atractiu comercial i les accions de dinamització comercial que s'han realitzat conjuntament amb les botigues de Gandia.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.