Petits Grans Hotels potencia la gastronomia
La marca és constituïda per 41 hotels d'arreu de Catalunya, tots amb menys de quinze habitacions
Han presentat una nova guia
La marca Petits Grans Hotels de Catalunya, que agrupa hotels de petites dimensions –d'un màxim de 15 habitacions–, incorpora set establiments més i potencia la gastronomia en el seu tercer any d'existència. El grup, amb seu a Vall-llobrega, és integrat per 41 establiments repartits per les quatre demarcacions catalanes, divuit dels quals són a la Costa Brava; un, a la Catalunya central; vuit, a la Costa Daurada; quatre, a les Terres de l'Ebre, i deu, als Pirineus. A més, un dels establiments “està situat administrativament fora de Catalunya, concretament a Beseit (Terol), turísticament vinculada a la Terra Alta”.
Petits Grans Hotels ha presentat el seu nou catàleg i entre els nous establiments que s'hi han incorporat, dos disposen d'estrelles a la guia Michelin: l'Hotel Miramar, de Llançà –que acaba de rebre la segona estrella–, i la Fonda Sala, d'Olost, amb una estrella. La nova guia disposa d'un apartat específic sobre gastronomia veient l'increment de demanda que vincula el viatge i l'estada a l'oferta gastronòmica”.