Economia

Miquel Alimentació, al País Basc

Obre un Gros Mercat a Vitòria de 4.000 metres quadrats

Miquel Alimentació Grup ha inaugurat un Gros Mercat a Vitòria amb gairebé 4.000 metres quadrats de superfície i 10.000 articles a disposició dels professionals de l'hostaleria i el comerç. Del total d'articles, 1.600 referències corresponen a les marques pròpies de Miquel Alimentació. Amb aquesta obertura, Miquel Alimentació reforça la seva presència al País Basc.

Dirigit per Joseba Azpitarte Seoane, el nou Gros Mercat dóna feina a setze persones, i nou d'aquests llocs de treball són de nova creació. El nou establiment substitueix l'actual GM, que funcionava des del 1995.

Els clients del nou Gros Mercat de Vitòria tindran a la seva disposició una completa zona de productes frescos de 525 metres quadrats, així com una sala de productes de gran consum de 2.435 metres quadrats amb alimentació en general, vins i licors, refrescos, drogueria, perfumeria, equipament hostaler, basar i electrodomèstics.

La línia d'autoservei a l'engròs de Miquel Alimentació Grup disposa de 54 centres a deu comunitats autònomes, concretament a Catalunya, Madrid, les Balears, Castella-la Manxa, Castella i Lleó, el País Valencià, La Rioja, Múrcia, el País Basc i Andalusia. Aquesta línia està orientada en exclusiva a la venda per a l'hostaleria, la restauració i els comerços. Gros Mercat rep anualment més de 2,5 milions de visites.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.