Economia

Dénia promociona el mercat i la restauració

La iniciativa ha sorgit entre l'Associació d'Empresaris d'Hostaleria, l'Associació de Venedors del Mercat i l'Ajuntament de la vila

Les Regidories de Comerç i Turisme de l'Ajuntament de Dénia, en col·laboració amb l'Associació d'Empresaris d'Hostaleria i Turisme de la Marina Alta i l'Associació de Venedors del Mercat Municipal, han posat en marxa una campanya per a promocionar les compres en el mercat de la ciutat i, alhora, l'hostaleria i restauració local.

L'acció principal de la campanya consisteix en la gravació, en format DVD i de llapis de memòria, de receptes autòctones elaborades per restauradors locals amb productes adquirits en les parades de la plaça per a la seua distribució gratuïta entre els clients del Mercat.

Les receptes també es difondran a través de les xarxes socials i en les fires turístiques. En una segona fase de la campanya, s'editarà un llibre que arreplegue tots aquests plats tradicionals elaborats pels cuiners deniers.

A més, aquestes gravacions s'exhibiran a través d'unes pantalles instal·lades en el Mercat Municipal, en les quals es difondran, a més, vídeos turístics i promocionals de la ciutat, vídeos culturals, imatges antigues de Dénia i informació institucional d'interés. D'aquesta manera, el mercat recupera eixe esperit de lloc de trobada, on es coneixien totes les novetats que afectaven la vida de la població.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.