Economia

Bones perspectives als hortets de Bellreguard

Resten obert el termini d'adjudicació i l'Ajuntament preveu ampliar-les en cas de necessitat

Els hortets d'oci de Bellreguard, posats en funcionament a principis de mes, comencen a veure el seu fruit. I és que ja són unes quantes les setmanes en les que hem vist els primers llauradors treballar la terra. Ara, abans de Pasqua, és quan comencen a brollar les primeres plantes i hortalisses.

Aquests hortets, que tenen caràcter social i educatiu, són espais acotats d'entre 64 i 100 metres quadrats aproximadament, amb una normativa d'ús i gestió específica i destinats al cultiu ecològic. A més a més, ja compten amb un sistema de reg per degoteig que es posarà en funcionament en els propers dies.

La parcel·la es divideix en 21 horts, 4 per a ús de l'Ajuntament i la resta per a l'adjudicació pública. El consistori recorda que encara es troba obert el termini per presentar les sol·licituds i assegura que, si és molta la demanda, es tractarà d'ampliar la proposta i fer ús de les parcel·les abandonades del terme municipal.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.