Economia

El Bloc de l'Olleria promourà incentius

S'ha pensat en revisar la fiscalitat i la reducció de càrregues administratives per tal d'ajudar als emprenedors

El Bloc de l'Olleria té previst promoure incentius fiscals i una reducció de les càrregues administratives municipals per tal de fomentar la posada en marxa de projectes d'emprenedors locals, i en general la implantació de noves empreses, que impulsen la creació de nova ocupació a la localitat.

El tancament d'empreses històriques i les reduccions de plantilles, amb el conseqüent augment de l'atur a la localitat, ja és una de les principals preocupacions del Bloc de l'Olleria a l'actualitat, i ho continuarà essent en el propers anys.

Julià Engo ha recordat que baix la seua alcaldia s'han sentat les bases per a crear les millors condicions per a poder propiciar la vinguda de noves empreses al polígon.

Paral·lelament a les mesures fiscals i administratives per activar els negocis dels emprenedors i els capitals externs, el Bloc de l'Olleria té previst engegar un Pla d'Ocupació Local, que va molt més enllà de ser una proposta formativa per als desocupats. A més d'establir una programació estable de cursos de reciclatge professional, tant per a persones amb feina com per a aturats, el Bloc pretén crear un servei municipal d'atenció als desocupats a través del qual guiarà als inscrits en la recerca activa de feina i fins i tot inclourà el suport psicològics per a estes persones.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.