Economia

empreses

Linea Hogar Deco creix en el mercat internacional

L'empresa millora en capacitat logística i d'exportació amb les noves instal·lacions

Linea Hogar Deco s'ha dotat de noves instal·lacions per créixer en internacionalització i arribar als gran grups europeus de distribució dels sectors del bricolatge i la decoració. El hòlding català, dedicat al disseny, la fabricació i la comercialització d'articles tèxtils i plàstics per a la llar i l'hostaleria, va inaugurar ahir les noves instal·lacions al polígon Foix de l'Arboç. La nova seu social s'ha construït en una parcel·la de 8.000m² i disposa d'un edifici de 6.500m², un magatzem logístic de 5.800m² amb capacitat per a 5.500 palets i unes oficines de 1.200m². Joaquim Nin, delegat del govern a Tarragona, va presidir la inauguració de les instal·lacions acompanyat del fundador i gerent de l'empresa, Eliseu Aulló, que va recordar: “L'exportació és clau en l'èxit de les empreses que volen combatre la crisi.”

Linea Hogar exporta a més de 30 països de tot el món, a banda dels europeus, on té 25 delegats. L'empresa va facturar set milions d'euros el 2010 i aquest exercici preveu facturar nou milions d'euros, el 60% dels quals s'ingressaran a partir de l'exportació. La partida d'internacionalització de la producció és previst que creixi fins al 75% de la facturació total de l'empresa el 2014.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.