Economia

Morella contractarà a més de 20 desocupats este estiu

L'alcalde Ximo Puig, destaca que “tota l'acció de govern ha de tindre com a objectiu final la creació d'ocupació”

L'alcalde de Morella, Ximo Puig, i l'agent de desenvolupament local, Eva Borrás, han comparegut en roda de premsa a l'Ajuntament, per a anunciar les novetats sobre l'ocupació. Entre elles, destaca l'oferta de més de 20 llocs de treball, en disciplines tan diverses com l'orientació laboral, la brigada d'obres, jardineria, els monitors infantils o el reforç de l'àrea de cultura. Aquest és el punt principal de la reunió de la Comissió de Treball, que inclou a tots els departaments municipals.

Puig afirmava que “la primera qüestió que, evidentment, ens ocupa i ens preocupa fonamentalment, és el treball i, el primer dia efectiu d'esta nova junta de govern, hem plantejat una reunió de la comissió estructurada en l'ajuntament per a promoure la creació d'ocupació”. A més, apuntava que “tota l'acció de govern ha de tindre com a objectiu final la creació d'ocupació”.

De les noves ofertes de treball que s'han publicat, 19 corresponen a les ajudes del Fons Social Europeu, a través del Servef, per a reforç de la brigada d'obres, medi ambient i museus. Aquesta xifra s'ha incrementat un 20% respecte a l'any passat. A més, l'Escola d'Estiu també permetrà que es realitzen noves contractacions de monitors, en funció del nombre d'alumnes inscrits.

També cal assenyalar que Morella tornarà a comptar amb un Servei d'Orientació Professional per a l'Ocupació i AutoOcupació (OPEA), que es posarà en funcionament en el mes de juliol. Aquesta oficina ajuda als desocupats a buscar ocupació i a millorar els seus coneixements i tècniques en els processos de selecció.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.