Economia

L'ajuntament de Silla arrossega un deute de vora 13 milions d'euros

L'equip de govern tem no poder garantir les nòmines actuals a final d'any i els serveis bàsics

Una vegada coneguda la realitat econòmica i financera de la municipalitat de Silla, l'equip de govern diu haver començat a aplicar les primeres mesures d'austeritat.

Es tracta d'una sèrie de mesures impopulars que, segons la corporació, han de portar-se a terme ja que, tal i com ha afirmat el nou alcalde popular a la sessió plenària darrera, de no començar a portar a terme aquestes mesures, es cau en el risc de veure's en una situació ben poc agradable.

Entre les mesures que s'han començat a aplicar, cal destacar la reducció de personal, l'eliminació de la figura del gerent, la reducció en 108.000 euros anuals en despesa del Conservatori Municipal, la cancel·lació de la targeta daurada dels majors de 65 anys, l'anul·lació del concert de Manu Tenorio, la rescissió del contracte de lloguer de l'oficina de l'habitatge per la seua baixa rendibilitat i d'altres propostes que a poc a poc aniran fent-se públiques.

Ara mateix i, segons les dades facilitades, el deute viu de l'Ajuntament de Silla puja a 12.800.000 euros a més de l'existència d'una pòlissa de crèdit de milió i mig que venç el proper mes de desembre. També hi ha un muntat de factures pendents per damunt dels 4 milions d'euros.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.