Economia

Compromís per Paterna alerta d'un possible ERO

La coalició demana al regidor de Personal que done la cara davant els treballadors de l'empresa pública i qualifica d'irresponsable la gestió d'Agustí

Compromís manifesta que davant les últimes informacions sobre acomiadaments a l'empresa municipal Gestión y Servicios Paterna (Gespa), l'ombra de l'Expedient de Regulació d'Ocupació (ERO) està planejant sobre les persones que hi treballen perquè, només que passe de trenta el numero de treballadors que podrien acabar a l'atur i comptant el numero total d'ocupats a Gespa, la llei ja ho qualifica d'ERO”.

El regidor de Compromís en Paterna, destaca que “per a confirmar el numero exacte de treballadors acomiadats, que podria passar fins i tot del centenar, cal conéixer la modificació del pressupost actual i que es reduïsquen les encomanes de Gespa. Fins que esta informació no estiga clara, no sabrem el total de persones que l'empresa municipal té previst acomiadar”.

Però l'elevada xifra d'acomiadaments que podria tindre Gespa provocarà que molts serveis desapareguen i que les necessitats del poble es queden sense atendre. Una situació aquesta, que ve marcada “per la gestió irresponsable de l'alcalde en Gespa, amb una política insostenible on l'enxufisme i el malbaratament han estat la tònica durant els últims quatre anys, tal i com afirma el regidor nacionalista. Ara, després de les eleccions i amb el mes inhàbil d'agost al mig, es planteja la reducció de les encomanes de Gespa que comportarà este possible ERO.

Pel moment, el regidor de Personal, Jesús Giménez, continua amb la callada per resposta i des de Compromís li demanen que done la cara davant els treballadors i confirme l'ERO que sobrevola Gespa.

Per al regidor de Compromís en Paterna, “la mort dels serveis públics al municipi cal buscar-la, de moment, en tres ferides sagnants: els acomiadaments d'interins, la reducció d'encomanes a la Gespa (l'únic client de la qual és l'ajuntament) i l'escandalós retall que prompte podria produir-se en la plantilla d'esta empresa municipal.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
economia

Creix el lloguer de piscines particulars per hores a Catalunya

Mataró
economia

Denuncien que han d’atendre 11 persones que treballaven a més de 40 graus

Cambrils
SERVEIS

Personal de neteja i administratius, els més buscats als Serveis Locals d’Ocupació de Barcelona

Barcelona
empreses

Un tribunal dels EUA dictamina que Google viola les lleis antimonopoli

barcelona
economia

El Nikkei registra la pujada més gran des del 2008 l’endemà de la caiguda

barcelona
COMERÇ

Els comerços de Tarragona estan molt poc digitalitzats

TARRAGONA
habitatge

La compravenda d’habitatge cau un 11% al juny

barcelona
economia

Creixen un 55% els autoconsums col·lectius connectats a Endesa

girona
GIRONA

La compravenda d’habitatges a la demarcació cau un 13,3% el mes de juny

GIRONA