Economia

Els “indignats” fan una marxa pel Passeig de Gràcia i repetiran protesta davant la Borsa de Barcelona

La cinquantena de persones que aquest matí han intentat bloquejar l'accés al parquet han decidit repetir l'acció aquesta tarda

Han protagonitzat una manifestació que ha provocat talls de trànsit al centre de la ciutat

El mig centenar d'“indignats” que aquest matí han estat desallotjats pels Mossos de la Borsa de Barcelona han decidit en assemblea convocar una nova protesta davant l'edifici del parquet borsari per a les 19h d'aquesta tarda. A més, un cop han acabat l'assemblea que celebraven a la plaça de Catalunya, han iniciat una marxa pel centre de la ciutat.

Els “indignats” han anat pujant pel Passeig de Gràcia i protestant davant dels bancs i caixes que hi ha al llarg d'aquest carrer, provocant talls intermitents de circulació, tot i que fons policial asseguren que ha transcorregut de forma pacífica.

Els indignats, que han intentat bloquejar l'accés als treballadors de la Borsa aquest matí, han obligat els Mossos d'Esquadra a desallotjar els manifestants i muntar un cordó de seguretat per protegir l'entrada a l'edifici.

Els manifestants apunten les seves protestes cap a la Borsa de la capital catalana com a “símbol” d'una de les institucions que consideren “culpables” de la crisi econòmica.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.