Economia

Homs: “El govern espanyol fa pena quan diu que la culpa de l'augment de l'atur és per les retallades”

El portaveu del govern català respon al ministeri de Treball que va ser l'executiu de Zapatero qui va exigir a Catalunya que retallés el doble per reduir el dèficit

Assegura que el promotor de les dades de l'atur és l'Estat que “no paga el que deu a Catalunya”

El portaveu del govern català, Francesc Homs, ha respost amb contundència a les declaracions de la secretària d'Estat de Treball, Mari Luz Rodríguez, que ha acusat les autonomies de provocar l'increment de l'atur a casa de les “retallades”. Homs ha titllat de “declaracions no només desafortunades sinó penoses” que aquestes afirmacions les faci el govern espanyol que és qui “ha ocasionat les retallades”.

Homs ha recordat que l'executiu de Zapatero va ser qui va reclamar a la Generalitat que retallés “el doble” del que està realitzant ara “per poder complir amb l'objectiu del dèficit”. A més ha recordat que si hi ha algun motiu perquè hi hagi atur és perquè existeixin morosos, “començant pel mateix govern espanyol que no paga el que deu a Catalunya”. “Són un tipus de declaracions que ofenen”, ha sentenciat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.