Economia

Almussafes vol ampliar el polígon Joan Carles I

Diferents empreses no vinculades amb el sector de l'automòbil han mostrat interés a instal·lar-se a la vila

El consistori d'Almussafes s'ha fet eco de les peticions formulades per diferents empreses en els últims anys i ha emprés les accions necessàries perquè el SEPIVA tramite els preceptius instruments urbanístics que permeten l'ampliació del Polígon Industrial Joan Carles I. Tots els grups municipals han donat llum verda a la proposta de l'alcaldia amb què es pretén generar major riquesa i ocupació en la població, a més d'obtindre la diversificació de l'activitat industrial del parc.

El parc industrial Rei Joan Carles I d'Almussafes, promogut per la Generalitat Valenciana, a través del SEPIVA, inicialment en una primera fase executada en 1995 i ampliat l'any 2001, compta amb les condicions idònies per a continuar expandint-se en un futur molt pròxim.

Es tracta d'un polígon estratègic que basa la seua localització en la seua proximitat a la Factoria Ford i en criteris molt estrictes d'accessibilitat, existència de serveis, capacitat territorial i mínima vulnerabilitat. Així mateix, l'activitat econòmica del parc es veu reforçada per la Xarxa Logística, per la seua inserció en importants xarxes de comunicació i perquè suposa la potenciació necessària del ferrocarril de mercaderies i el futur corredor mediterrani. I, finalment, es tracta d'un polígon pioner quant a l'ús de les noves tecnologies, com el transport aeri a través d'àrees de reserva logística de materials al centre de producció o la fibra òptica, entre altres.

Precisament, totes estes condicions d'economia sostenible, així com el fet que en l'actualitat, i donada la seua gran qualitat, el parc industrial es trobe al límit de la seua capacitat, ja que pràcticament no queden parcel·les lliures, ha portat a la màxima autoritat municipal a proposar formalment davant de la Generalitat la necessitat procedir a la seua ampliació. En els últims mesos, s'han produït eixides del polígon d'algunes empreses auxiliars de l'automòbil o dedicades a la logística, davant de la impossibilitat d'ampliació física de les seues parcel·les.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Economia

Draghi posa deures a la UE

Brussel·les
Iris Triola
Pescadora de la confraria de Blanes i membre de l’Associació Dones de la Mar

“El peix és l’última proteïna salvatge que ens queda”

Blanes

Applus gestionarà durant 25 anys l’Institut d’Investigació de l’Automòbil aportant 800 milions

SANTA OLIVA
economia

El lloguer d’una habitació a Barcelona s’enfila als 638 euros al mes a l’agost

Barcelona
economia

Primera aturada parcial al Trambaix amb seguiment “total”, segons els sindicats

Barcelona

El sector de la garrofa planta cara a la marginalitat

Barcelona
Montserrat Peñarroya
Experta en màrqueting digital i negocis digitals, autora d’”Estratègies d’èxit per a empreses culturals”

“L’associació ajuda l’empresa cultural a sobreviure”

Sabadell
DE MEMÒRIA

Virtuts

PROFESSOR DE POLÍTICA ECONÒMICA DE LA UB (1967-2016)
Informació especial

La compatibilitat del delegat de protecció de dades amb altres càrrecs

Rebled Bellvehí Advocats