Economia

Xàbia redueix les despeses en fires però manté l'estand en Fitur

El departament municipal vol obrir un punt d'informació en el passeig de l'Arenal

El departament de Turisme de l'Ajuntament de Xàbia, ha decidit acudir a diverses fires sota el paraigua de la marca Comunitat Valenciana i ha indicat que el municipi no pot deixar d'estar present en els esdeveniments promocionals que es planifiquen al llarg de l'any però, seguint la política global de reducció de despeses, ha d'acoblar-se a la situació econòmica que es travessa. Com a exemple de les retallades, el que s'aplicarà en la fira de Valladolid. L'any passat, el lloguer d'un estand propi, va costar a les arques municipals més de 24.000 euros, mentre que enguany es mantindrà la presència en aquest esdeveniment amb un desemborsament notablement menor: 100 euros, tarifa que permet tenir un mostrador amb el material promocional i amb el vistós fons que ofereixen els nous cartells, il·lustrats amb una panoràmica de la badia. Precisament, aquesta imatge és la que s'ha estrenat durant el passat pont en la fira de Tots Sants de Cocentaina, en la qual el departament de Turisme de Xàbia ha estat present per primera vegada amb un gran èxit de consultes i visites. La caseta promocional, que ha tingut un cost de 600 euros, va estar al costat de les de municipis d'Orpesa i Benidorm.

El que sí quedarà fora d'aquestes retallades és el estand per a la principal fira estatal, Fitur.

El pressupost que s'aconseguisca estalviar reduint la despesa en fires permetrà engegar altres serveis, com l'ampliació de les rutes teatralitzades al barri del port, o la creació d'un punt d'atenció al turista en el passeig de l'Arenal.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.