Economia

El Govern de Tavernes convoca una reunió amb els comerciants del poble

Han començat a definir bases de col·laboració amb tots els sectors a fi de dinamitzar-los

La resposta dels comerciants i empresaris ha sigut molt positiva. Al voltant de 140 comerciants i empresaris locals d'àmbits molt diferents, es van reunir al Saló de Plenaris de l'Ajuntament, que és quedà menut per acollir-los, desbordant les previsions inicials i demostrant el gran interés que va despertar la primera convocatòria d'aquest tipus que se celebra a Tavernes.

El govern municipal, vol col·laborar en la mesura de les seues possibilitats per dinamitzar els diferents sectors que van ser convocats, molt castigats per l'actual situació de crisi econòmica.

L'alcalde va indicar que altre punt principal de la reunió era fer-los palés la necessitat d'associar-se i engrandir les actuals associacions locals per tal de poder arribar a fer convenis de col·laboració amb profit pels comerciants i empresaris.

En la reunió s'ha informat els comerciants presents, de l'inici d'una campanya informativa en matèria de consum que l'Ajuntament va a encetar aquest mes de novembre, fruit d'un conveni signat amb l'Institut Ausiàs March de València, on a cost zero per al consistori, una becària informarà de forma individual als comerços locals dels drets i deures en matèria de consum, per evitar-los possibles problemes legals tant a ells com als seus clients. La campanya servirà a més per recollir queixes i suggeriments puntuals dels empresaris cap a l'Ajuntament de forma individual.

Les primeres accions concretes com a resultat d'aquesta primera presa de contacte entre Ajuntament i comerciants de Tavernes, se substanciaran en una campanya inicial audiovisual per al proper Nadal.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.